Bagno badrummet

Bagno har varit det naturliga valet för Stockholmare som vill renovera sitt badrum sedan början av 70-talet. De är ett familjeföretag i andra generationen inom badrum och VVS som erbjuder totalentreprenad inom badrumsrenoveringar. I deras lilla, men välfyllda, butik väljer du ut din nya badrumsinredning från högkvalitativa märken till bra pris. Bagno följer med i de ständigt föränderliga trenderna inom badrumsmode och kan erbjuda det senaste tillsammans med klassiska val. Kom in till dem för tips och råd när det är dags att renovera – tillsammans hittar ni en bra lösning. Totalentreprenad innebär att de gör allt jobb och du slipper tänka på all logistik runt omkring.

På Bagno jobbar de med utvalda produkter och märken för att du som kund ska få högkvalitativa och hållbara produkter. Är du ute efter att inreda badrummet personligt och exklusivt? Då är de det rätta valet för dig. Med annorlunda och lyxiga produkter till ett bra pris gör de det enkelt att hitta den egna stilen. Behöver du komma hit på kvällen? Inga problem, de anpassar sig efter dina tider och har även kvällsbokningar. På hemsidan har du möjlighet att fylla i en offert online för att direkt få en prisuppgift på hur mycket ditt nya badrum skulle komma att kosta.

Bagno har de rätta produkterna för ge dig ditt drömbadrum

Bagno har ett stort utbud

Personalen på Bagno är kända för sin yrkesskicklighet och anlitas ofta vid lyxiga renoveringar och nybyggnationer. Ta gärna en titt i portfolion på deras hemsidan för att se deras tidigare jobb och bli inspirerad. Vilken stil tycker du om? Är du den modiga typen som gärna renoverar och vågar satsa på rådande trender? Kanske tillhör du mer den klassiska typen som satsar på säkra och hållbara kort och hellre byter ut små detaljer. För familjen kan dubbla handfat vara lösningen medan paret kanske vill satsa på ett mysigt badkar med bubbelfunktion. Titta gärna i kataloger och tidningar för att få uppslag innan du kommer in till dem för att besök!.